Regn som övergick till snö som slaskade bort sen, fick vi idag.

Ja idag tror jag vi fick en rejäl knäpp på nosen av kung Bore haha regnat hela förmiddagen och när jag skulle åka hem så hade det börjat komma snöblandat som senare övergick till snö och ja vi fick vitt en stund på gräsmattan men det var lite för varmt så ja det försvann på en gång nästan. Ungarna tyckte det var tråkigt för dem vill inte ha snö nu och ja jag håller med dem, men vi har ju inte direkt fått någon snö denna vinter som varit men det kommer fler vintrar så vi kommer hinna uppleva snö i mängder så småningom.

Nu på eftermiddagen så har jag förberett mig för tentan lite och ska lyssna på en tenta till innan jag avslutar kvällen.
Så idag fick barnen välja middag sen hämtade vi den haha ja lite lat får man faktiskt vara ibland kan jag tycka.
Men det var skönt så jag fick tid nu ikväll att kunna plugga lite mer, men känner jag hade behövt mer tid... Men det är som vanligt och jag hade kunnat börja plugga lite tidigare så jag får skylla mig själv lite och ja en del kan jag redan det vet jag men det är ändå bra att förbättra kunskaperna lite och ge sig själv lite påminnelser för vissa glömmer man nästan bort när man inte håller på dagligen med detta. Så det ska bli intressant att se hur man tänker efter praktiken.

Myser ner mig och lyssnar lite mer innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer