Regn smattrar mot fönstret.

Tänk vad lite regn o regntunga moln kan göra en morgon, det är fortfarande mörkt och barnen sover medans regnet smattrar mot fönstret. Det är ganska rogivande och jag älskar när det smattrar när jag ska lägga mig o sova, jag somnar alltid fort då.
Idag är det möte/utbildning på jobbet och jag ser fram emot det. Vi har haft en del hot o våld situationer så vi ska få lite info hur vi ska hantera det och vad vi får göra. Ska bli spännande.

Men hallå det är onsdag redan idag och vart tar dagarna vägen?? Haha jösses vad fort dagarna går när man har roligt. Och snart är det dax att börja packa och flytta... Men det är något jag faktiskt ser fram emot.
Ska bli skönt att få ordning i nya lghen och kunna åka och handla lite nya saker sen. Ska sätta mig ner i kväll o kolla lite vad vi kan behöva o vad det kan komma att kosta så man kan lägga undan lite. Ska även kolla igenom barnens skor o om det behövs köpa in nya. Jag vet att jag behöver nya skor nu till våren och sommaren. Men det kan man ju kanske åka till Örebro och handla. Ja vi får se hur och när det blir hihi

Nej nu blir det att väcka barnen snart och göra lite mysfrukost innan de ska till skolan.

Kram kram


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229