Regn, regn och lite sol bjöd dagen på.

Ja idag har det regnat massor men även lite sol har vi fått och jag och minstingen tog varsitt paraply och sprang ut till bilen så vi kunde åka och handla lite tomater och även hämta ut paket. Vi valde verkligen den sämsta tidpunkten för det ösregnade då när vi åkte. Men vi kom hem med det vi skulle och båda döttrarna vart glada över sakerna som var med i paketet. Har även gjort saft på 2 kg rabarber och sen kompott på det som vart kvar efter saften runnit ner i en kastrull och bara rabarbern vart kvar och den vart supergod, första gången jag gjorde den men kommer definitivt göra den fler gånger.

Även gjort två pajer en med jordgubbar och en med rabarberkompott och jag måste säga den vart nog godare än med bara rabarber som jag brukar göra och även en sats brownie gjorde vi och minstingen ville "slicka ur skålen" vilket hon fick så ja hon vart nöjd och nu ikväll så har hon och jag haft lite filmmys med tända ljus och paj. Idag såg vi "Dumbo" och det var inte den tecknade versionen och vi har sett början tidigare men inte mer för vi somnade hihi men nu såg vi hela och vi gillade den båda två.

Vi är båda nöjda så nu myser jag ner mig en stund till i soffan innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer