Regn = kreativa saker och gott att äta

Tror det har regnat nästan hela dagen men vi har haft det bra inne i dag. Spelat spel, kollat film och hållit på i tvättstugan. Jag har varit på möte och ja det va nog som väntat men jag vet ju hur det slutar så......

Har även fixat schema för mina tjejer för 4 veckor framåt så det är skönt. Får slänga in för fler veckor sen så fort nästa period är klart.

Åh jag har ju glömt jag hämta ju paket i går från Adlibris och ja det va som rena rama julafton :)

Så nu har jag att göra ett tag framåt :) Fick även en annan målarbok direkt i brevlådan med i går. Så nu får jag avsätta tid för målning :)

Jag har hunnit landa i en del av det som kom fram under meditationskursen igår och jo jag vet att vissa saker när det gäller mig stämde väldigt bra o jag vet vad jag har att arbeta med MEN just nu så känns det så läskigt haha törs jag lita på någon igen så jag vågar öppna mig igen? Jo det ska jag nog kunna göra så småningom.

Har även börjat Buzza om bröd från Schär och när jag kom hem så upptäckte jag att det var surdegsbröd som jag alltid haft svårt för men jag tänkte att äsch jag måste ju testa :) O jag kan ärligt säga att jag vart väldigt överraskad. Det va gott och jag åt utan att få en orolig mage på en gång för det är även glutenfritt :) Så ja jag är nöjd med första smaktillfället.

Nej nu måste jag få lite vila så jag orkar med morgondagen :) Natti natti

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229