Regel nr 1: Förvänta dig aldrig någonting från någon.

Rule # 1: Never expect anything from anybody.

Regel nr 1: Förvänta dig aldrig någonting från någon.

Nej på så sätt blir du aldrig besviken. Och du kanske säger att du aldrig förväntar dig något från andra så jo det gör du men du tänker inte alltid på det.
För när du beställer mat eller kläder så förväntar du dig att du ska få det du beställt och ja där ska vi kanske förvänta oss att få rätt saker och blir besvikna när det blir fel, men då måste vi inse att alla är vi människor och vi kan alla göra fel men det är såna fel som går att rätta till på ett snabbt och bra sätt.

Men när det gäller de runt dig så jo du förväntar dig saker från de med och ja ibland blir vi besvikna för de inte gör som vi förväntar oss. Men vi kanske inte alltid gör som de förväntar sig att vi ska göra.
Och ja vi är alla enskilda individer och det är inte lätt att veta alla gånger vad någon annan förväntar sig av oss, så när andra inte lever upp till det du förväntar dig av de inse då att det är DINA förväntningar som grusar och gör dig besviken INTE personen själv. För den har antagligen ingen aning om att du förväntade dig något eller vad du förväntade dig.

Var dig själv och låt andra vara sig själva och förvänta dig inte så mycket saker från andra utan låt dem vara sig själva på samma sätt som du inte vet vad andra förväntar sig för något av dig så var dig själv och låt andra vara det också.

Gillar

Kommentarer