Reflektioner över året som varit och drömmar om året som är på ingång.

Ja idag fick vi lite snö så nu är det lite vitt på marken här med men tyvärr så är det någon plusgrad ute så vi får väl se om det ligger kvar till i morgon eller inte. Dagen i dag har bestått en hel del av spel och ja vi har spelat lite i omgångar så det var riktigt roligt även om jag förlorade ena gången så fick jag vinna den andra och det är alltid roligt att vinna lite.
Har även hunnit göra lite nyårspyssel med lilla E som jag tror hon tyckte var roligt, jag vet att jag uppskattade sällskapet i alla fall.

Mycket reflektioner har det varit idag och imorgon ska jag försöka göra ett avslut och reflektera över det som varit bra under året och ja detta år kommer det nog vara lite annorlunda saker man är tacksam över man fått uppleva och vara med om. Men det får bli ett inlägg i morgon om det. Men många tankar har det varit om året som gått och året som är på ingång och imorgon ska lilla E och jag göra visionboard över 2021 så får vi se nästa nyårsafton hur mycket som vi fått uppleva och varit med om av allt vi önskar få göra. Men det är imorgon det.

Nu tänker jag byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer