Reflekterar över veckan som varit.

Ja dagen levererade även idag och nu syns det att det är torrt ute för gräsmattan börjar bli brun lite varstans så nu önskar jag regn i mängder så vi kan får lite rotblöta åt det som växer. Men jag har njutit massor av dagen och marknaden som vi tänkte gå på vart inte som vi tänkt oss då det var slut när vi kom ner men ja det fanns ju glass att köpa så det gjorde vi och det tror jag tjejerna gillade massor. Jag vet att jag gjorde det i alla fall och det var skönt att det fanns alternativ även för mig som har en liten känslig mage.

Reflektioner över veckan som varit, ja jag är mer än nöjd med veckan och har jobbat en hel vecka även om det var någon kortare dag, kändes kanonbra och jag kommer nog inte klaga när lönen kommer sen. Har även haft en supermysig helg tillsammans med familjen och ja vi avslutade den på bästa sätt och lilla E fick som hon ville när vi skulle bestämma middag. Det vart sallad och jag valde kycklingsallad och hon åt lite kyckling med valde mest bort den och åt resten. Hon var nöjd så ja då var jag med nöjd.

Så nu avslutar jag denna härliga varma veckan med lite soffhäng och tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar