Reflekterar över veckan som varit.

Vart en jättemysig dag med lite firande av minsta barnbarnet, lite plock hemma och matlagning och fixa matlådor.
Njutit av en lugn eftermiddag och låtit tankarna fara lite fram och tillbaka och ja det har varit en del tankar på allt som händer runt oss nu men jag försöker att inte bli skrämd av allt som sägs i media även om det gått fort med att så många blivit smittade.
För jo jag kan tycka att media förstorar det just nu, missförstå mig inte det är bra vi får rapporter och en massa inslag vad som gäller men det skrämmer folk mer än hjälper.
Och jag hoppas att regeringen kanske kan tänka nästa gång dem gör sin budget och lägga lite mer pengar på sjukvården för den behövs mer nu än någonsin.

Ja det är väl lite om vad mina tankar har varit under dagen, men det är veckans sista dag och jag ser tillbaka och reflekterar över veckan som varit och det har varit en del jobb en tenta som jag hoppas blir godkänd och sen en helt underbar helg med mina kids så ja jag är supernöjd över veckan som varit och ser verkligen fram emot veckan som kommer även om man är lite fundersam om hur det kommer bli med allt som händer runt oss. Men det får vi se i framtiden hur det blir.

Myser ner mig en stund i soffan och kikar lite på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack sov gott du med 💞
nouw.com/positiv5barnsmamma
melinabj0rkman
melinabj0rkman,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon hoppas du sovit gott ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma