Reflekterar över veckan som varit.

Idag var det skönt att få landa i soffan efter ett jobbpass, nej det var inte jobbigt men när man varit ledig i några dagar så känns det i benen när man är tillbaka på jobbet igen. Men det är bara ett "gästspel" för jag har ju bara jobb imorgon igen sen ledigt en vecka hihi ganska skönt att veta att man redan jobbat sina timmar denna period, förutom semester i helgen som kommer.
Har hunnit med en hel del i dag känns det som och ja det är ju bra så i morgon blir det lite lugnare på jobbet, har lite inplanerat då också men det blir en lugn dag.

Söndag kväll och veckans sista dag börjar ta slut och jag reflekterar över veckan som varit. Den har varit lugn och även om jag varit ledig en del så har jag fått mycket gjort, jag är nöjd. Och förberedelserna för mina studier är gjorda så det är skönt. Och jag har även gjort planering för annat roligt som kommer hända i höst. Ser ut att kunna bli en väldigt spännande höst för både mig och barnen.
Nästa vecka ja då kommer jag vara mer ledig och jag kommer hinna göra mer planering för hösten och allt som vi vill göra men det får bli lite i taget så vi hinner njuta av allt också.

Nu tänker jag mysa ner mig i soffan lite till innan jag byter ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov såg gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer