Rätt människor förändrar dig inte. De förbättrar dig.

Rätt människor förändrar dig inte. De förbättrar dig.

Ja när vi möter rätt människor och låter de komma in i våra liv, även om vi skulle förändra oss så är det inte att de personerna förändrar oss utan de stöttar oss att göra förbättringar.
Och det är en skillnad för de vill inte förändra dig men de ser din potential och hjälper dig att se det också och där är då du vill förändra dig eller förbättra den du är.

Att då ha människor runt dig som stöttar och peppar dig att göra de förändringar du vill ha i ditt liv är ovärderligt och att se sig själv förbättra sig själv och se hur livet förändras så som man vill är helt underbart.

Ja vi kommer även möta såna som vill förändra oss men de är egentligen inte intresserade av den vi är utan de vill ha någon annan i sina liv och där kanske vi behöver sätta ner foten och gå därifrån för vi ska inte behöva förändra oss för att någon ska vilja vara i våra liv utan vi ska acceptera varandra så som vi är och låta varandra vara den vi är och vill vara.
Såna människor har inte plats i mitt liv längre.

När träffar rätt människor och får stöttning att göra det du vill så så kommer du märka att de vill fortfarande ha dig i sitt liv oavsett om du gör en förändring eller förblir den du var när ni träffades.
Många går igenom saker och att då förbli densamma som man var innan kan ibland vara svårt och ja vi växer och förändrar oss och bara de rätta människorna kommer vara kvar och stå där och stötta och peppa dig att skapa det liv du drömmer om. De kommer inspirera dig att vilja förbättra dig, de vill inte du ska förändra dig men de kommer acceptera den förbättrade versionen av dig och stötta dig när du skapar den personen du vill vara.

Gillar

Kommentarer