Pyssla om växterna och kanske mina fötter.

Godmorgon dagens första kopp är snart urdrucken och det är snart dags att börja väcka barnen lite smått så dem kommer upp och kan börja sin dag lite smått. Själv blir det lite hemmapyssel och ta hand om mina växter som kan behöva lite ompyssling idag och ja även mig själv lite kanske. Skulle behöva ta hand om mina fötter lite och ge dem lite ompyssling så ja det passar ju bra en dag som idag då inga måsten står på min agenda.

Barnen ser fram emot helgen och det väntande lovet som är nästa vecka och ja det ska bli skönt att slippa ha klockan på ringning varje dag även om jag ska ha det vissa dagar då jag ska jobba. Och jag vet inte vem som ser mest fram emot det, jag eller barnen för de större får klara sig själva den stunden jag är på jobbet och lilla E får vara på fritids som hon tjatat så mycket om och ja det blir skönt för henne att ha lite att göra och leka med kompisar där och inte bara hemma. Så ja det finns både fördelar och nackdelar med att vara hemma så mycket även om hon gillar det så gillar hon att vara på fritids ibland också.

Nej dags att börja väcka upp de större och förbereda frukost så jag o den lilla kan njuta lite av det innan vi börjar dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det en sak som hjälper mig att koppla av ta hand om mina växter. Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja jag tycker också det är avkopplande. Tack och du med får ha en fin dag

nouw.com/positiv5barnsmamma