Promenad i strålande solsken.

Haft en lugn dag men ändå har tålamodet blivit prövat ganska rejält. Det är inte lätt alla gånger men jag vet ju också att det finns en viss problematik och det är väl kanske där min frustration ligger, att det ska ta sån tid innan man får den hjälp personen behöver.
Och när man väl får den så blir det lättare för omgivningen att förstå också, och det vore det bästa för den som är drabbad.
Det är inte lätt alla gånger men jag tror jag har mött en läkare som kan förklara det mesta synd bara att inte alla kan ha en sån läkare.

Solen har strålat massor idag och det var riktigt skönt att promenera i solen, synd man inte kunde ta en längre promenad. Men ja jag kanske hinner med det senare i veckan när jag är ledig.
Var lite att göra på jobbet och imorgon ska schemat göras klart och jag hoppas det kommer gå bra, men jag vet att jag måste göra vissa ändringar men vissa får schemasamordnaren göra. Men jag tror det kommer bli bra när det är färdigt och det ska bli intressant och se när lönen är klar vad man får i höjning, lika intressant varje år.

Ska nog mysa ner mig i soffan och kika lite på någon serie innan det är dags att sova så man orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229