Plugg och dejt med tvättstugan står på min agenda.

Godmorgon lite frigörande dans och meditation fick börja min dag och det är ett skönt sätt att starta dagen på då jag verkligen älskar musik och har alltid gjort. Både jag och barnen har svårt att vara stilla när vi hör musik. Nu njuter jag av lite kaffe medans jag väntar på att jag ska få väcka barnen och sen se till så dem blir klara för skolan så jag kan sätta mig med mina uppgifter och börja skriva den där artikeln som ska in i morgon. Men det kommer gå bra även om artikeln är på engelska.

Har även en dejt med tvättstugan i dag så ja jag vet nog vad jag har att göra under dagen och sen ska jag även planera handlingen lite till i morgon. Har även ett möte inbokat då och ja det ska bli intressant att se vad dem kommer säga men jag tror det kommer bli bra och att vi får det vi önskar. Även om det kommer ta tid så tror jag det blir för det bästa ändå.

Dags att väcka upp barnen lite smått och se till så dem blir färdiga till skolan.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
godmorgon! Den texten är så bra. Klockren när det gäller min egen mamma. Och jag har det så mycket bättre utan henne i mitt liv. Ha en fin torsdag!
nouw.com/ulvelotta
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon, ja den stämmer även in på min och känner precis som du att jag har det bättre utan henne. Det enda jag ångrar är att jag inte bröt tidigare. Tack o du med får ha en fin dag ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jätte skön sätt att börja dagen❤trevlig dag!
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är det verkligen ❤ Tack o du med får ha en trevlig dag!
nouw.com/positiv5barnsmamma