Plugg och beställt presenter vart det idag.

Ja det har varit en dag fylld med information och många latinska ord haha men även om det känns rörigt just nu så tror och hoppas jag det kommer ge sig när man börjar arbeta mer med foten och får en visuell bild istället för bara en text på skärmen.
Dejten gick bra och all tvätt är klar men inte inlagd i sina skåp och lådor än, det kommer i morgon.
Har även hunnit vara i väg och handla lite. Men ska iväg till mataffären i morgon och handla grönsaker då vi ska äta tacos har jag tänkt mig och ja det ser jag fram emot enormt mycket då det är så gott.

Har beställt mer presenter till min blivande 7 åring och ja även om hon börjar bli stor så gillar hon frost fortfarande och jag hittade något paket med sånt innehåll och jag har även planerat att vi ska gå på bio när nya filmen kommer. Bara hoppas att hon kommer gilla den lika mycket som hon gillat den första. Sen vart det en sak till men ja det får jag visa sen när hon fått den ifall hennes syskon läser detta hihi. Lilla E har även fått läsa lite i sin läxbok och det går riktigt bra för henne. Jag är stolt över mina små trollungar (enligt mig är dem små men inte enligt dem själva hihi)

Nej nu myser jag ner mig i soffan och njuter av en lugn kväll innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer