Planterat blommor och shoppat.

Ja idag har jag och lilla fröken varit och hämtat maten jag beställde från Willys i går. Det är så skönt och enkelt att göra det och var min andra gång jag gjorde det och det kommer inte bli den sista i alla fall. Sen var vi en tur in på Ö&B och handlade lite sen gjorde jag en dundertabbe haha la en godispåse i handfacket och glömde bort det! Så när jag kom på det och gick ut till bilen så var allt smält i en enda sörja haha ja det var nog inte meningen att jag skulle äta det ikväll så....

Jag och lilla fröken har även planterat plantorna jag köpte igår och var ner till Ica här och köpte några fler plantor som fick omplanteras och resultatet ser ni på bilden ovanför texten. Jag är nöjd med hade gärna velat haft fler men ja det kommer säkert bli några fler innan sommaren är slut hihi Och hon har plaskat lite i en pool vi fick låna av dottern och ja hon är nöjd och även jag.
Hon vart även glad när vi hämtade paket som visade sig vara hennes skor vi beställde i går morse så där kan man snacka om snabb leverans, det gillar jag.

Nej nu tänker jag mysa ner mig i soffan och kika lite på Grease som är på tv:n innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
CristinaS
CristinaS,
Vad fint det blev 😊
nouw.com/cristinas