Planeten behöver inte fler "framgångsrika människor."

The planet does not need more "successful people."
The planet desperately needs more peacemakers, healers, restorers, storytellers and lovers of all kinds.

Planeten behöver inte fler "framgångsrika människor."
Planeten behöver desperat fler fredsmakare, healare, restauratörer, berättare och älskare av alla slag.

Ja denna planet behöver fler av dem som medlar fred bland människor, dem som healar och ser till så människor och vår planet mår bra igen, såna som återställer jorden som den var innan vi människor förstörde den och alla dem som älskar oavsett vad.
Vi behöver sluta tänka med egot och börja tänka på vad vi gör med vår jord och vår tillvaro.
Genom våra tankar och handlingar så förpestar vi mycket av vår omgivning och även vår jord blir lidande för allt vi vill ha i den materiella vägen.

För även om vi tar ut en skatt på plastpåsar så vi här i norden är duktiga på att värna om miljön MEN vi kan alltid bli bättre. Sen finns det andra länder som inte är lika bra och där kanske vi kan visa dem hur dem ska göra för att dem ska kunna värna om sin miljö.
Vi kan även medla mellan människor och visa att det går att leva sida vid sida även om man inte gillar varandra. Man måste visa varandra respekt och vara snäll. Bara för man är född i olika familjer och har olika förutsättningar så är man lika mycket värda och det är något vi kanske har blivit bättre på här men i andra länder finns det enorma skillnader och en del tycker dem är mer värda än andra och nej ingen är värd mer än någon annan för vi är alla av samma människosläkte och även om vi har olika förutsättningar när vi föds så förtjänar vi respekt.

Och när vi älskar varandra så ser vi till att värna om varandra och när du älskar vår planet så kommer du tänka dig för innan du slänger den där burken i soppåsen eller om du går till återvinningen med den. Vår planet behöver fler som älskar sig själva, sina medmänniskor och vår planet för då är vi rädda om varandra och vill bara att dem vi bryr oss om ska få må bra och ha det bra.

Gillar

Kommentarer