Planering och mys med trollen får det bli i dag.

Godmorgon ja helgen är här och en ledig sån att se fram emot och jag vaknar tidigt haha men ja jag somna tidigt i går så det var nog väntat. Men barnen sover gott i sina sängar medans jag myst ner mig i soffan och njuter av lite kaffe.
Idag blir det en lugn dag med trollen och ja jag tror dem kommer tycka det är skönt också, då det regnar ute och är ganska grått men vi får skapa vår egna färg och solsken inne i stället. Pyssla om mina växter lite och se om lilla E vill hjälp till lite.
Fick lite skott av en jobbarkompis i går och det var en sort jag inte hade så dem fick komma hit och jag tror dem kommer trivas i min lilla djungel hihi

Ska även ner och hämta ett paket och handla lite lördagsgodis men det får bli efter att vi ätit frukost och att lilla E piggnat till.
Börja planera lite för hösten och även börja kolla på en lite mindre dator som jag ska ha till skolan.
Och sen kolla vilka böcker jag ska ha och fixa dem. Boka tåg och sen allt annat som ska ordnas. Schemat är fixat och ja jag behöver nog kolla lite när vårat nya internet hoppar igång sen så jag inte står helt utan när det är dags att börja plugga.
Ja det är lite att pyssla med så planen är klar bara börja hihi

Men först inväntar jag att barnen ska vakna så vi kan gör mysfrukost innan vi börjar dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Vad skönt, ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tackar o du med får ha en fin dag 💕
nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige