Planerar för bakning.

Godmorgon fortsätter pyssla om minstingen här hemma och har nog insett att jag blir hemma hela veckan med henne så idag ska jag ner till affären och handla lite så vi kanske kan börja baka lite redan i dag eller i morgon. Har spanat in ett recept på morotskaka som jag vill testa och ja jag tänkte jag gör massor och sen fryser ner och lägger på frosting när man tar upp dem. Går ju inte åt så mycket glutenfritt då jag är den enda men det kan vara gott att ha i frysen. Ska även baka till dem andra och lägga på frosting på dem vi inte fryser in. Sen lite glass kan ju behövas när man är sjuk så man blir frisk fortare.

Ska sätta mig med kursmaterialet idag och försöka hinna ikapp då vi får nya uppgifter i morgon som ska hinnas göra innan tisdag, men det är jag inte orolig över för det kommer jag hinna göra. Så idag blir det lurar på och sen lyssna på all information och även skriva ut en del papper och kolla om jag har någon pärm jag kan använda till detta. Sen får vi se om jag får det jag väntar på i posten så jag kan fortsätta med det jag vill göra till hösten. Men ja det återstår att se.

Nu myser jag ner mig en stund och läser lite och njuter av min kopp te innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det blir kul att baka. Ha en fin dag 😃nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja jag tycker lika mycket om det som att äta av det haha Tack fina o du med får ha en fin dag 💖nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229