Pizza bland flyttkartonger och omonterade möbler.

Trött och mör i kroppen men nu är det klart eller ja sakerna är på plats och det är bara packa upp och fixa i ordning som är kvar men det kommer ju ta ett tag och dem viktigaste sakerna är ju på plats och sen får dem ändra det så det blir så som de vill ha det.
Tycker det ändå gick fort och börjar fasa för när jag själv ska flytta sen haha nästan så man har lust att ta en flyttfirma men ja det blir väl som vanligt slita och kämpa tills allt är klart men som tur är så är det ett tag kvar innan vi ska flytta, kanske ska hitta ett nytt hem först så ja det kommer ta ett tag. Barnen var superduktiga och gillade att äta pizza bland flyttkartonger och möbler som inte monterats ihop haha men ja det mesta vart ihop monterat innan jag och småfolket åkte hem och åt lite godis.

Jag har fått mysa lite med trollen och kikat lite på min serie medans dem spelat lite spel och ätit godis, så jag tror dem är nöjda. Jag är det i alla fall och jag tror även dottern är det. Har inte hunnit plocka undan rentvätten som vart idag så det får jag ta tag i senare. Men det är rentvättat i alla fall och det är ju skönt.

Men nu börjar jag bli trött så jag ska se klart på mitt avsnitt och sen krypa ner och sova lite.
Sov så gott sen när det blir Natti natti


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229