Personer som betytt mycket för mig

Idag börjar mitt samarbete med@FRANBOTTENTILLTOPPEN och under 14 dagar ska vi skriva om saker vi är tacksamma för :) Och ni får gärna hänga på men glöm inte tagga oss två då.

Idag ska jag uppmärksamma 5 personer jag är tacksam för som betytt mycket för mig i mitt liv.

* Min farmor, eller ja hon var inte min biologiska farmor men jag har alltid kallat henne det sen jag föddes då hon och min farfar var sambos. Hon tog hand om mig som liten och varje sommar fick jag följa med henne och farfar till deras lantställe själv och det var det bästa jag visste att få sova där och äta alla måltiderna ute i deras stora trädgård. Eller följa med till farmors soldattorp (hennes egen mamma växte upp i det) där hon pysslade om sina blommor och växter och jag fick lära mig lite.

* Mina barn. De är dem viktigaste personerna i mitt liv och oavsett så älskar jag de alltid och för evigt. Och utan dem skulle jag inte vara den jag är idag.

*Min äldsta moster som alltid fanns där för mig när jag växte upp och som gav mig en famn att gråta ut i och en axel att kunna få vila och som kom med råd när jag mådde dåligt eller var ledsen. Hon finns fortfarande där för mig och det är jag tacksam för.

* Mina vänner. Ja de är några stycken som funnits där i alla tider och som stöttat mig i både vått och torrt och som alltid har ett uppmuntrande ord eller en kram att ge när det behövs. Och man kan behöva såna vänner.

* Mina ex är jag tacksam för att de kommit in i mina liv och berikat mig med 5 underbara barn och jag har även fått en livserfarenhet av dem var och en (låter som jag skulle ha flera hundra haha men nej 3 st har gett mig mina underbara barn) som jag aldrig hade fått utan att ha träffat dem och oavsett vad jag känner för dem idag så har dem gett mig den största lyckan man kan få i form av våra barn.

Där har vi min lista och även om det är fler än 5 personer så ja alla de här människorna har betytt mycket för mig och mitt liv.

Ni får gärna skriva om de personer som betyder mest i era liv, men glöm inte tagga mig och @Franbottentilltoppen

Lycka till :)

Gillar

Kommentarer