Perfekt avslut på en härlig dag.

Haft en pysseldag idag och idag på jobbet så gjorde vi smällkarameller och det var ett uppskattat inslag och min kollega visade hur man skulle göra stjärnor av piprensare och pärlor. De vart så fina så det ska jag testa göra med mina trollungar här hemma. Har äntligen kommit till skott och köpt nya dricksglas hemma och ja jag tror jag kommer bli nöjd med dem. Och ungarna gillade dem så ja det var bra. Har även handlat pyssel saker så vi ska göra här hemma och idag gjorde vi katter med tomteluvor :) Dem kan jag tipsa om, på rusta är det färdiga paket med småpyssel och i denna var det 4 katter och den kostade bara 10 kr och det fanns fler än bara katter så passa på (bild längre ner). Ångrar att jag inte köpte fler hihi för detta gillade både jag och tjejerna.

Har även köpt ny gran och lite nya julgranskulor så det ska barnen få fixa till i veckan och resten av sakerna från källaren ska upp så vi kan få lite ljus i gran med. Den kommer bli så fin och barnen kommer gilla det för efteråt så kanske vi kan fixa lite varm choklad med marshmallow i och någon pepparkaka.
Det är ju söndag och sista dagen för denna vecka och imorgon börjar en ny vecka. Så summering av denna vecka är väl att det vart en del glada överraskningar och en del ja inte så önskvärda men det går ju att åtgärda.
Nu ser jag fram emot en ny vecka och det ska bli spännande att se om den kan bli även lite bättre än den som snart är slut. Jag har inte så mycket inplanerat mer än lite jobb och lite festligheter med trollen och sen ska jag njuta av och pyssla med trollen så mycket vi orkar.

Men nu ska jag nog mysa ner mig i soffan en stund och kika lite på tv innan det är dags att sova lite.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229