Passa på att vara modig nog att följa din egen väg och inte gå vilse för att passa in hos andra.

Plötsligt har man blivit gammal.
Passa på att vara modig nog att följa din egen väg och inte gå vilse för att passa in hos andra.

Ja åren går och vågar man inte ta klivet fullt ut att göra det man vill och gå sin egna väg så kommer man stå kvar på samma ställe hela tiden. Och ja man kan även gå vilse i sina egna fotspår om man inte vågar gå nya vägar.
För om du inte vågar ta klivet så kommer ingen annan att ta det åt dig utan du måste våga göra det själv.

Och ja jag vet det kan verkligen vara jätteläskigt att kliva utanför sin komfortzon men man växer verkligen som människa när man gör det och det är så spännande att gå nya stigar även om andra gått där tidigare så är det helt nya för dig och det är väldigt intressant att se vad man får se under sin resas gång.

Tänk om du inte tog klivet så du hamnade där du är idag, vart hade du varit då?
Jag vet att hade inte jag tagit klivet så hade jag nog inte varit där jag är idag och där jag är idag är jag väldigt glad över att vara för det är en bra bit på den väg jag vill gå för att komma till mitt slutmål.

För det är din resa genom livet och det är du som ska välja din väg inte behöva välja en väg för att passa in hos andra vad de anser är lämpligt för dig att gå. För det de anser är lämpligt kanske inte alls är det du anser är lämpligt för dig eller ens det du vill ska vara din väg att gå. Så var modig att gå din egen väg.

Gillar

Kommentarer