Påskdagen och vi fortsätter med att mysa hemma.

Godmorgon ja som vanligt vaknar jag tidigt men det gör inte mig något för då får jag tillfälle att njuta en stund själv innan barnen kommer upp på morgonen och ja kaffekoppen står här bredvid. Den är nog den godaste koppen på dagen den allra första.
Idag blir det en fortsättning på gårdagen och ja jag ska nog börja rensa och sortera lite papper och sätta in dem i pärmar men jag tror jag behöver beställa nya färgpatroner till min skrivare igen. Dem har en tendens att gå åt här hemma.

Kanske kan det bli någon film idag med eller vi får se om någon av barnen vill se något idag eller vad dem vill hitta på.
Men maten har dem önskat desamma som i går och ja det får dem gärna då jag verkligen gillar påskmaten på samma sätt som dem.
Och i morgon har jag bestämt vi ska äta potatisgratäng och fläskytterfilé med någon god sallad och fetaost (stora E önskemål) Och ja det är riktigt gott så en liten shoppingtur får det nog bli i dag eller i morgon för våran fetaost här hemma är slut. Men det löser sig nog.

Nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund och se klart på programmet jag började titta på igår.
Ha en underbar påskdag och njut av det ni har runt er kram kram

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Hannagrav
Hannagrav,
Gomorron, jag vaknar också alltid tidigt ☀️
nouw.com/hannagrav
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon, ja mig gör det inte så mycket om jg vaknar runt halv 6 eller senare men tidigare kan bli lite tråkigt då barnen sover länge då dem är lediga 🌞
nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack o du med får ha en underbar dag
nouw.com/positiv5barnsmamma