Överbeskyddande, ja kanske eller?

Sol, sol och ännu mer sol har vi fått njuta av idag och ja jag har verkligen njutit. Lämna lilla fröken på kalas och den andra hos storasyster innan jag åkte iväg till grannkommunen för lite shopping och ja jag fick med det jag tänkte mig och kanske lite till hihi dem hade massor med målar och pysselsaker på Lidl så det var värt resan men jag ångrar att jag inte köpte fler pannåer så vi kan måla fler tavlor, men har jag tur finns dem kvar även nästa vecka.

Och ja idag har vi varit kreativa och målat lite men även lekt massor med färgerna så det ska bli intressant att se vad det färdiga resultatet kommer bli sen. Älskar verkligen att vara kreativ.
Har även haft diskussion med mellandottern och det gäller det här med tider att vara ute.... Jag kanske är överbeskyddande jag vet inte men jag tycker inte om att hon ska vara ute efter 20 en lördag eller fredag kväll, helst vill jag ha henne inne redan vid 18 men ja det beror på vad dem ska göra. Ska hon till en kompis så ok då får hon vara där till 21 men jag vill hämta henne då. Hon tycker jag är jättelarvig.... Hur ser ni på detta? Vilken ålder och vilka tider har ni för era barn att vara hemma på helgerna? Eller inte "ränna" på samhället i alla fall.
Och jo jag bor i ett mindre samhälle men det tycker inte jag spelar så stor roll.... Vi har ständiga diskussioner om detta, så hur har ni det hos er?

Tror jag myser ner mig och läser lite innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer