Onsdag redan och mitt på arbetsveckan för många.

Godmorgon ja då har vi kommit till denna dag då det står jobb på min agenda och jag ser verkligen fram emot det och har aldrig en aning om vilka problem man får hjälpa de som kommer med. Men jag vet att de kommer gå lite lättare därifrån sen och den känslan är väldigt bra och något jag verkligen tycker om, att få hjälpa andra på det sätt som jag kan.
Gillar verkligen mitt jobb och ser fram emot att det ska bli fler såna dagar lite längre fram sen.

De två äldsta har distansstudier idag och lilla E ska iväg så ja det är snart dags att väcka henne och se till så hon får lite frukost i magen och kan börja dagen lite smått och även jag ska börja dagen lite smått med att handla lite och sen åka iväg och lämna en liten gosehund till minsta barnbarnet som glömdes kvar här efter helgen och ja det är viktigt så man kan sova ordentligt.
Minns när mina barn var små och hade svårt att sova utan sin "gosesak" men ja det brukade alltid lösa sig men vid något tillfälle har man väl tvättat den och nej då var det inte samma sak även om det var samma föremål men den var lite renare... Ja det var tider det och även om det brukade gå fort att somna även om den var ren så vart det protester.

Nej nu är det dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack och du med får ha en fin dag

nouw.com/positiv5barnsmamma