Onsdag och mitten på veckan.

Godmorgon ja då har vi kommit till onsdag och halva veckan har snart gått, men för mig är det ännu en jobbardag och jag ser verkligen fram emot att hjälpa de jag får möta. Sen har alla olika problem så det ska bli intressant att se vad jag får möta idag.
Ska även försöka hinna med lite annat också men det jag inte hinner med idag får jag ta imorgon sen. För jag tänkte hinna njuta lite också innan dagen är slut och det är dags att avrunda den. Ganska skönt att veta att jag är ledig i morgon även om jag har lite på agendan som ska göras och hinnas med så det finns tid för att hinna se när lilla fröken cyklar och lyssna när barnen filosoferar.

Jag är ganska tacksam över att jag har förmånen att få vara mycket ledig när barnen är lediga och även om jag jobbar så finns det utrymme för sånt jag uppskattar i livet och att gilla det man jobbar med gör ju saken bara bättre för även om jag går till jobbet för att få pengar så gör jag det nog mer för att jag tycker det är roligt och lönen är då bara en bonus. Och det är synd att inte alla ser på sina jobb som en möjlighet att få göra och lära sig det man gillar, många går omkring i gamla hjulspår och vågar inte testa något nytt när de börjar tröttna på det de jobbar med. Men livet är det som sker här och nu så varför vänta.... Varför gå till ett jobb du inte trivs med? Jo jag vet det är läskigt att testa något nytt eller utbilda dig för att kunna byta jobb men jag lovar det är värt det om du kan hitta arbetsglädjen igen.

Snart dags att börja dagen lite smått och väcka upp barnen men jag njuter av min tid en liten stund till.
Ha en superfin dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Monika25
Monika25,

God morgon

Ha en trevlig dag

https://nouw.com/monika25/en-fin-dag-igar-37822326

nouw.com/monika25
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Godmorgon, tack och du med får ha en trevlig dag

nouw.com/positiv5barnsmamma