Onsdag och mitten på veckan.

Godmorgon ja då har vi kommit till mitten på veckan och barnen har snart gjort halva deras första vecka i skolan och de kommer njuta av sin lediga helg sen och ja även jag kommer göra det.
Vart en riktigt härlig dag igår och jag njuter fortfarande av den och min familj är bara helt underbar ibland och ja igår var det en sån dag och jag är väldigt tacksam över att jag har de i mitt liv. För jag vet att utan de hade mitt liv sett helt annorlunda ut och ja jag gillar det som det ser ut nu även om vi inte allt är överens så vet vi att vi alltid finns där för varandra och igår var det verkligen en sån dag.

Morgonkaffet är urdrucket och snart är det dags att väcka upp barnen och börja dagen lite smått, men jag njuter en liten stund till av min morgon med en kortare meditation. Det är verkligen ett skönt sätt att få börja dagen med lite lugn musik och få lugna tankarna lite och känna hur lugnet sprider sig i kroppen. Ja det blir en perfekt start på dagen sen får vi se vad mer den har att bjuda på.

Myser ner mig en liten stund innan det är dags att väcka barnen och börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack och du med får ha en fin dag

nouw.com/positiv5barnsmamma
Yasminegill
Yasminegill,
Längtar också till helgen. Ha en fin dag
nouw.com/yasminegill
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det ska bli skönt att slippa väckarklockan. Tack och du med får ha en fin dag.

nouw.com/positiv5barnsmamma
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,