Onsdag och mitt på veckan redan.

Godmorgon ja då har vi kommit till onsdag och mitten på arbetsveckan är här och helgen är runt hörnet igen, tycker verkligen dagarna går fort men ja de brukar ju säga att tiden flyger när man har roligt.
Så det måste ju betyda att jag har jätteroligt så fort som tiden går hihi
Idag blir det en lugn dag och några digitala möten är inbokade och sen har jag även lite praktik idag så det ska bli intressant att se vad jag får möta där, vilket är lika spännande varje dag.

Ska även försöka planera lite och se över det här med olika bolagsformer så jag vet vad jag behöver tänka på om jag ska börja jobba som konsult eller om jag ska vara anställd... Det är lite svåra val och ja jag har ju inte hela beslutet själv utan jag måste kolla om jag kan bli anställd där jag vill jobba eller om jag behöver vara konsult så jag kan jobba där.. Men ja det är sånt jag ska kolla upp och planera lite nu i december och sen gå "all-in" så att säga. Men ja det är ju lite tid kvar tills dess men det går fortare än man tror ibland så att vara förberedd är nog aldrig fel.

Nej nu börjar det bli dags att väcka upp barnen och börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det är sant snart är det Jul ! Vad mysigt det blir. Mycket annorlunda Jul blir det för mig. Corona har ändrat allt just nu. Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja jag längtar också till jul 😊 Ja den här Coronan har förändrat mycket för många...

Tack o du med får ha en fin dag

nouw.com/positiv5barnsmamma
Passionbagareokock
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det blir en spännande tid framöver med nya kunskaper

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,