Onsdag och mitt i veckan redan.

Godmorgon ja då har vi kommit till "lillördag" och även i dag står det jobb på min agenda. Sen får jag njuta av lite kväll med familjen innan det är lite extra jobb imorgon också. Ja denna vecka vart det mer jobb än vad det brukar men det är bara roligt så jag åker till jobbet med ett leende och den känslan är väldigt skön. Att kunna gilla det man gör och se fram emot varje arbetspass.
Jag är så glad och tacksam att jag tog denna chans att gå denna utbildning även om det kändes som jag inte skulle fixa det vid något tillfälle men jag är glad jag fortsatte kämpa med alla de latinska orden haha för det är inte lätt att ha koll på vad alla benen i foten heter på latin när vi samtidigt använde de svenska. Men ja jag fick godkänt även där så jag är tacksam att jag haft så härlig lärare och klasskamrater som jag fick under min resas gång och några har jag fortfarande kontakt med.

Idag ska jag hålla på lite hemma också och fixa lite med schema till fritids för lilla E och även se om jag hinner deklarera så är det gjort annars gör jag det nästa vecka när jag jobbar lite mindre, har ju tid till början på maj på mig så jag ska nog hinna det även om det kanske inte blir idag. Men schemat ska fixas så vi kan använda fritids när jag jobbar även om hon anser hon är stor nu och inte behöver fritids så jo jag tycker fortfarande att man behöver det när man är 8. Men vi får väl se i framtiden och jag vet att hon har kompisar som går hem själv när föräldrarna jobbar men nja jag tycker nog hon är lite för liten fortfarande.

Nej myser ner mig en liten stund till innan det är dags att väcka barn så vi kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
God morgon ha en fin dag på jobbet 🤗
nouw.com/passionbagareokock
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack och du med får ha en fin dag 🤗

nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack och du med får ha en underbar dag

nouw.com/positiv5barnsmamma
MariasVardag
MariasVardag,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,