Onsdag och mitt i veckan redan.

Godmorgon ja då har vi kommit till mitten på veckan redan och denna vecka är snart slut för många har lite långledigt då fredag är röd och många är lediga. Även jag kommer vara ledig då så det ska bli skönt och vi har lite att styra med i helgen.
Njuter av dagens första kopp kaffe och lyssnar på en inspelning från en grupp jag är med i. Ganska skönt att kunna göra det så här på morgonen när barnen sover, så man kan få lyssna på allt på en gång utan en massa avbrott.

Idag ska jag börja plocka med kläderna som jag köpt till mig själv och sen se över vilka kläder jag inte ska ha kvar, behöver rensa lite och ja då är det väl en bra dag för att göra det på. Sen ska vi se över lilla E kläder vilka som börjar bli för små som ska skickas vidare. För då kan jag skicka upp dem till min lillasyster när vi ska träffas nästa gång. Sen hoppas jag att sonens paket kommer, han längtar efter sina kläder han köpt. Han är i den åldern då jag inte får välja kläder längre utan han vill bestämma själv och ja det får han gärna göra och han har bra smak så jag klagar inte.

Men nu myser jag ner mig en stund innan det är dags att väcka barnen och börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja det blir så skönt att vara ledig på fredag. Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja verkligen 😊 Tack o du med får ha en fin dag
nouw.com/positiv5barnsmamma