Onsdag och mitt i veckan.

Godmorgon njuter av dagens första kopp kaffe och ser hur det ljusnar mer och mer ute och ja det är så härligt även om det är någon minusgrad så vet jag att vi går mot ljusare tider och att det snart är varmare igen. Och ja jag längtar verkligen efter det enormt mycket så vi kan börja vara ute och kanske grilla lite mer än vi gjort hittills. Har ju köpt växthus (mindre varianter som fanns på Rusta) som ska monteras men det får vänta lite tills det blir lite varmare och även hittat odlings säckar till potatis så det ska bli intressant att se om det kommer något eller inte. Men det har börjat hända lite i våra odlingslådor inne och vi kikar varje dag för att se om det händer något mer.

Så snart få vi plantera om lite tomatplantor och även penséer för det är i de lådorna det hänt mest sen vill vi ju gärna ha lite jordgubbsplantor och även paprika men de verkar dröja lite längre men de kommer nog de med så småningom.
Lite jobb står på min agenda idag och det ska bli intressant att se vilka man får möta idag och ja sen får vi ta en filmkväll ikväll bara för att vi kan.

Men nu börjar det bli dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ha en underbar dag, hos oss noll grader idag men solen skiner ändo😉
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack hoppas du med fick en bra dag. Vi hade -2 i morse när jag kikade i morse så jag fick skrapa rutorna på bilen när jag åkte, men det vart en fin dag ändå 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma