Omfamna att bli äldre.

Omfamna att bli äldre.
Livet är dyrbart, och när du har förlorat många människor inser du att varje dag är en gåva.

Ja varje morgon jag vaknar så är jag tacksam över att få ännu en dag att fylla med glädje och kärlek. Skapa minnen med de jag har runt mig och ja jag uppskattar livet på ett annat sätt idag än jag gjorde tidigare. För jag vet hur snabbt det kan förändras.

En olycka kan ske på några sekunder och det är inget man kan förutse, för vi vet aldrig hur mycket tid vi har kvar eller någon i våra liv som betyder något för oss. Vi vet aldrig så gör varje dag till en speciell dag och njut av dagen du har fått idag och morgondagen kan vi bekymra oss om när den kommer inte idag.

Jag vet att förut hade jag nästan en panik över att fylla år och bli äldre men numera så omfamnar jag min födelsedag och älskar att bli äldre för det innebär mer visdom och mer erfarenhet som jag verkligen älskar att få även om man kanske hade velat sluppit några erfarenheter men de har lärt mig en hel del både om mig själv men även om andra. Och de har lärt mig vilka som betyder något i mitt liv och vilka som inte gör det, men även vilka personer jag har betydelse för i deras liv och vilka jag inte har det.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det är lika bra att man vänjer sig
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja numera gillar jag att det syns man är lite äldre, men de gråa stråna o rynkorna 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma