Om du koncentrerar dig på vad du inte har kommer du aldrig någonsin ha tillräckligt.

Var tacksam för vad du har och du kommer att få mer.
Om du koncentrerar dig på vad du inte har kommer du aldrig någonsin ha tillräckligt.

Ja det du fokuserar och koncentrerar dig på är det du kommer se mer av i ditt liv.
Så oavsett vad du koncentrerar dig på så är det exakt det du kommer se mer av i ditt liv.

När du koncentrerar dig på allt du inte har så kommer du upptäcka fler saker i ditt liv som du saknar och även om du köper det du tycker du saknar så kommer du upptäcka nya saker och du kommer aldrig bli nöjd eller få tillräckligt för allt du koncentrerar dig på är ju exakt det DU INTE har.

Men när vi skiftar vad vi koncentrerar oss på och vi väljer att koncentrera oss på vad vi är tacksamma för så är det mer sånt vi kommer upptäcka i våra liv. För det finns så mycket vi har i våra liv redan som vi kanske inte alltid tänker på men när vi förändrar det vi koncentrerar oss på och väljer att se allt vi är tacksamma för så är det mer sånt vi kommer se inte sånt vi inte har.

Ja jag vet det kan låta lite konstigt, men tänk så här:
Du står på en båt och ser ut över vattnet och en annan person står bredvid dit och ni fokuserar på olika saker. Det är samma vy ni ser på men ni kommer se olika saker.
Du kanske väljer att se på den där lilla pricken där borta som är land som skymtar och den bredvid dig står bara där och ser allt vatten för den väljer att inte se land och ja ni tittar på exakt samma sak men kommer se olika saker ändå.

Så är det när vi väljer vad vi ska koncentrera oss på, vi väljer olika saker och vi kommer se olika saker även om vi är på exakt samma plats och ser exakt samma saker så är det ändå olika saker vi kommer se eftersom det är olika saker vi koncentrerar oss på.

Gillar

Kommentarer