Om du känner att du tappat dig själv.

Om du känner att du tappat dig själv, tänk då på träden som tappar sina löv
men står tillitsfullt kvar och efter en tid är dem fyllda med nya glänsande löv.

Ja även om allt skulle rasa runt dig och du känner dig helt naken så tänk på att då har du alltid en möjlighet att bygga upp dig från grunden och bli den där vackra starka personen du drömmer om.
Du är som ett träd som står stadigt oavsett vilka stormar som kommer passera dig. Och likt ett träd så kommer det varje höst att bli en förändring så du tappar hela din skrud och sen får du vila lite innan nästa kommer som du ska orka bära och stråla ikapp med solen.
För det gör vi när vi mår bra och bär våran lövskrud som träden på våren vi strålar och skiner och även om vi kan tycka att trädet bredvid har en finare lövskrud så ska vi vara stolta över den vi har för inte alla får uppleva ännu en vår där man får bära en lövskrud.

Ja vi har alla olika vägar genom livet och vi går igenom olika stormar men det vi ska tänka på är att oavsett vad vi går igenom så kommer vi komma ut på andra sidan denna storma. Som vi gör med alla stormar vi går igenom.
Och ja vi bygger upp våran styrka när vi går igenom svåra saker och vi har alltid en möjlighet att förändra på det vi vill när vi går igenom och bygger upp våran styrka.

Det är bara DU som kan bestämma hur du vill vara och bara du kan bestämma vad du vill ha i ditt liv.
Så var inte rädd när du går igenom en storm och det känns som alla löven ramlat, för det kommer nya och du kommer skina igen.

Gillar

Kommentarer