Om du insåg hur kraftfulla dina tankar är, skulle du aldrig tänka en negativ tanke igen.

If you realized how powerful your thoughts are, you would never think a negative thought again.

Om du insåg hur kraftfulla dina tankar är, skulle du aldrig tänka en negativ tanke igen.

Ja vi alla har tankar och många tankar varje dag, en del kommer och går och en del funderar vi på lite och vissa kommer utan att vi är medvetna om det.
Men vet du hur kraftfulla dina tankar är?

Alla vi som arbetar med attraktionslagen vet hur vi skapar våra liv med de tankar vi har, och att livet skapas av tankar är något som många vetat om under alla tider. Allt i världen och våra liv är energier och du energier, precis som stolen eller soffan du sitter på är uppbyggt av energier. Och varje energi vibrerar olika och som en magnet så drar energier till sig liknande energier och en tanke är energi som skapas till något när den kommer in i ditt sinne som en tanke.
Det kan vara något du funderat på en stund men även något nytt du inte tänk på tidigare.

Men en tanke är en energi också och den kan dra till sig det du önskar, dina tankar skapar känslor och en positiv känsla vibrerar på höga nivåer medans en negativ känsla vibrerar på en lägre nivå.
Och när vi tänker en tanke som skapar en känsla så kommer vi dra till oss mer av sån energi.
Tex du är trött och less på något och kanske tänker en tanke om att det vore skönt att slippa gå ut och kanske få vara hemma.... Sen vaknar ditt barn med feber... Ja du får det du önskar ÄVEN om du inte vill att ditt barn ska vara sjuk.

Det finns många exempel som man kanske inte alltid tänker på är såna situationer och saker man faktiskt attraherat in i sina liv med sina tankar. Och det kan vara både bra och dåliga saker...
Jo då det händer jag får dåliga saker in i mitt liv med och då funderar jag på vad ska detta lära mig?

Så varje tanke du har var observant på om det är en positiv eller en negativ, för det går alltid att förändra sina tankar... När du gör det medvetet, börjar skapa dina tankar, det är då magi kan uppstå och du kommer inse allt du får in i ditt liv och du kommer fundera på varför du någonsin tänkt en negativ tanke..

När du blir medveten om dina tankar så välj vad du vill tänka men framför allt känna när du tänker dina tankar för du skapar ditt liv med dina tankar så vad väljer du?

Gillar

Kommentarer