Om du blir trött. Lär dig att vila, inte sluta.

If you get tired. Learn to rest, not quit.

Om du blir trött. Lär dig att vila, inte sluta.

Ja vi blir alla trötta till och från men det innebär inte att vi ger upp och slutar, ibland är allt vi behöver lite vila så orkar vi ta tag i det igen. Så även om du är trött så ge inte upp utan se till så du får vila lite och se sen om du orkar fortsätta, skulle du inte orka så vila lite till.

Jag vet att jag har gett upp saker tidigare för jag varit så trött på det, men numera så försöker jag vila från det eller de som jag blir trött på och ser till så jag får lite vila och kan återhämta krafterna så jag orkar igen.
Och ja man kan bli trött även på människor och då är det viktigt att man ser till att man får distans till de och även får vila och slippa ha de i sin närhet under ett tag, för ibland är det jobbigt att ha vissa typer av människor runt sig.

När man vilat och återhämtat sig så även om man känner en trötthet emellanåt så får man lära sig att återhämtning och vila är en av de viktigaste sakerna vi kan göra. För annars orkar vi inte och blir trötta.
Lära sig säga nej och vara rädd om sig själv är svårt men väldigt viktigt för att man ska kunna ha ork till sånt man tycker är roligt också och att säga nej till annat och ja till sig själv är en nyttig sak att lära sig för du är den viktigaste personen i ditt liv.

Gillar

Kommentarer