Om dina handlingar inspirerar andra att drömma mer, lär sig mer, göra mer och bli mer.

If your actions inspire others to dream more, learn more, do more and become more, you are a leader.

Om dina handlingar inspirerar andra att drömma mer, lär sig mer, göra mer och bli mer, då är du en ledare.

Det här med att inspirera andra är något som jag gillar och ja vi som bloggar kan inspirera våra läsare till näst intill vad som helst.
Vi kan säga vår åsikt i mycket och ja vi kan påverka många och ibland är det fler än vi tror.
Så vi som inspirerar har ett ansvar och jag kan tycka det är viktigt att vi berättar vår historia för många som kanske har varit med om liknande tror att dem är ensamma, för det trodde vi säkert också en gång i tiden.
Men vi är inte det, det finns många som varit med om liknande saker och det finns hjälp att få och ja man kan överleva.
Även om det inte känns så, och tro mig jag vet men jag har överlevt en del och jag vet att ni med kan det.

Sen kan man inspirera andra att bygga upp sin självkänsla och att inse att dem är starkare än dem tror, vilket jag gillar och verkligen tror på. Jag vet att även om man tvekar så kan man klara så mycket mer än man tror.
Och om man kan inspirera andra att drömma mer och lära sig mer, göra mer och bli en bättre version av sig själva ja om man kan inspirera andra att göra allt detta så är man en ledare och det är roligt att se hur andra växer och utvecklas.

Jag gillar att inspirera andra och att se någon utvecklas och börja tro på sig själv och sin egna kraft är en fantastisk upplevelse.
Att inspirera är något som vi alla göra på olika nivåer och har man barn runt sig så kan man inspirera dem även om man inte tror det och ibland blir man förvånad när någon säger att just du har inspirerat dem att göra något och ja det är en rolig sak när man får höra och ibland kanske man inte är medveten om det själv men var alltid ett gott exempel och inspirera andra hur dem ska våga drömma mer och våga gå efter sina drömmar. Våga vara den dem är födda att vara.

Så fortsätt inspirera andra på dem sätt ni vill och kan och våga visa vem ni är. För ni är alla fantastiska.

Gillar

Kommentarer