Offra aldrig 3 saker.

Never sacrifice 3 things:
1. Family
2. Happiness
3. Time

Offra aldrig 3 saker:
1. Familj
2. Lycka
3. Tid

Den tid du har är dyrbar så spendera den på det DU tycker är viktigast.
Och när du går på livets väg så förändra dig aldrig för någon annans skull utan gör du en förändring är det för att DU vill ha den förändringen.
Din familj är inte den du växer upp i utan det är den du väljer, vi bestämmer inte vilken familj vi ska födas i och nej alla familjer vill man inte ha kvar utan det finns anledningar till varför man bryter med sin födelsefamilj MEN det är ett val du gör om du vill bryta med den familjen. Du kan alltid skapa en ny familj som finns där och stöttar dig den familjen ska du vara rädd om.
Lycka, ja det är din rätt att få vara lycklig och låt ingen annan få styra vad som gör dig lycklig utan bestäm det själv.
Din tid är dyrbar och den ska du lägga på sånt DU tycker är viktigt för dig, för den tid som gått förlorad kommer aldrig igen.

Så när du går genom livet offra inte dessa tre saker för din familj finns där och stöttar dig oavsett och dem finns där när du behöver dem. Dem stöttar dig genom livet och har alltid en axel att luta sig mot om du skulle behöva det.
Din lycka är exakt det som står DIN och den ska du inte offra för det som gör dig lycklig får dig att må bra och vi alla förtjänar att få vara lyckliga så se till att DU får vara lycklig oavsett vad andra tycker och tänker.
Din tid är dyrbar och du bestämmer själv vad du vill lägga din tid påför den tid som redan passerat kommer inte tillbaka så vårda den tid du har och använd den till precis det du vill.


Gillar

Kommentarer