Och så bestämde hon sig för att börja leva det liv hon hade föreställt sig.

And so, she decided to start living the life she'd imagined.

Och så bestämde hon sig för att börja leva det liv hon hade föreställt sig.

Ja vi kan alla få det liv vi drömmer om men vi kan inte bara sitta där och drömma eller föreställa oss hur det skulle vara utan vi måste göra något för att få det liv vi önskar.
Vad du drömmer om vet nog bara du och det är bara du som kan välja vilka vägar du ska gå för att komma dit du vill.

Men om du vill leva ditt drömliv så behöver du bestämma hur det ska se ut och vad du ska göra för att komma dig, sen är det et krux vi kanske vill ha speciella personer i våra liv och nja där kan det ibland bli en besvikelse för de kanske inte vill leva det liv vi vill ha och då kanske de försvinner men vet du vad? Då brukar livet ge oss andra som vill samma som vi.

Och ja de kan ju också bli de där speciella personerna i våra liv även om det inte är exakt de vi tänkt oss från början.
Så istället för att sitta och se på vad alla andra har och sakna allt du inte har i ditt liv, börja se vad du har i ditt liv istället.
För det du fokuserar på är det du kommer se mer av. SÅ när du fokuserar på sånt du inte har så kommer du märka mer saker du inte har i ditt liv, men när du fokuserar på vad du har så kommer du se mer saker du faktiskt har i ditt liv.

Och vi har alla en dröm hur våra liv ska se ut, sen ändras det utefter resans gång men vi har ändå en bild inom oss hur våra liv skulle se ut om vi får drömma lite. Men långt ifrån alla går efter sina drömmar, men vissa gör det och den erfarenheten jag har är att dessa människor känner sig enormt rika då de inser att de faktiskt lever sina drömliv.

När du bestämt dig det är då magin börjar och du kan skapa det liv du vill ha men du kan inte bestämma för andra vilka de ska ha i sina liv utan du kommer få in de rätta människorna i ditt liv som gör dig lycklig.

Gillar

Kommentarer