Ny vecka nya möjligheter.

Godmorgon ja då har vi kommit till en ny vecka med nya möjligheter. Idag blir det ett kort arbetspass och sen hem och mysa och njuta av ledig eftermiddag kväll med mina härliga ungar. När man jobbat helg så hinner man inte träffa dem så mycket, så idag ska vi mysa ordentligt. Får se om jag hinner handla lite innan jag åker hem annars får jag ta det senare i veckan då jag vill gärna åka förbi Lidl och handla lite. Men ja det får bli när det blir helt enkelt.

Har inte så mycket inplanerat denna vecka då det är träff på skolan och sen bara njuta av all tid då jag är ledig.
Ganska skönt att kunna planera sin tid på detta sätt så jag även kan få in skola och jobb så det inte krockar med varandra.
Och idag ska jag lämna in min ansökan om tjänstledighet så det ska bli intressant och ja även om det känns lite läskigt så kommer det ordna sig och gå kanonbra. För det är ju det här jag vill jobba med och jag hoppas det kommer gå fort att börja jobba och sen utöka det med en liten egen verksamhet så småningom. För det är ju drömmen att få vara egen och stå på egna ben med den erfarenheten som krävs för att göra ett bra jobb. Och jag har ju haft en av dem bästa lärarna som jag lärde känna under min praktik.

Myser ner mig en stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Jag är glad att du ska inte jobba sent. Ha en fin dag

nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack det är jag med. Du får också ha en fin dag

nouw.com/positiv5barnsmamma