Ny vecka med nya möjligheter men även en ny månad.

Godmorgon ja då har vi fått en ny veckan men även en helt ny månad och helt nya möjligheter om vi vill. Jag har inte något på min agenda idag förutom lite hemmasysslor som kommer gå fort att få undan så jag kan njuta av dagen sen med familjen. En härlig start på veckan och idag ska alla barnen till skolan och sen får vi ta det vecka för vecka då de kommer vara hemma lite varje vecka eller bara vissa veckor. Och ja det är ju snart sportlov också så då har jag alla hemma även om jag ska jobba lite då också.

Men det är ett tag kvar dit och idag ska jag njuta av dagen idag och sen får vi se vad resten av veckan kommer innehålla. Men jag hoppas hobby sakerna jag beställt kommer denna vecka så vi kan börja pyssla lite till "Alla hjärtans dag" för det är inte så långt bort nu som man kan tro även om det känns långt bort så är det "bara" drygt två veckor dit. Men ja jag ska nog hinna få till det jag vill till den dagen och jag har även pratat med lilla E om vi skulle ordna en sida där vi visar våra saker vi pysslar med för både och jag är väldigt kreativa när vi börjar och ja även stora E har en tendens att vara det när hon sätter den sidan till även om hon har andra intressen just nu än att pyssla.

Nej dags att börja väcka barn så de kan börja sin dag lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Godmorgon, tack för påminnelsen. Lite Alla Hjärtans dag kort ska jag försöka få till

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Godmorgon ja jag brukar glömma bort o komma på det samma vecka affärerna annonserar att nu är det alla ❤ dag men i år har jag lite mer koll känns det som och förberett lite 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det låter som en bra dag❤
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det känns skönt i alla fall ❤ Hoppas du också får en bra dag

nouw.com/positiv5barnsmamma