Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon ja då har vi kommit till denna härliga måndag och en helt ny vecka ligger framför oss med helt oskrivna blad som är redo att fyllas med vad vi än vill och önskar. För mig kommer det vara en del jobb men då jag älskar det jag gör så kommer det inte bli några problem. Sen väntar jag på ett brev som jag hoppas ska komma denna vecka så jag kan fylla i det och sen skicka tillbaka det. Ja det är lite av min planering sen får vi se vad mer veckan har att bjuda på.

Idag är det jobb och sen lite mys med trollen och ev lite handling. Behöver få hem lite mer bröd och frukt för det har nästan tagit slut i helgen men det är ett tecken på att ungarna äter så det är ju bra och ja såna saker går ju åt fort och när det är helg så äter mina barn frukost och jag hade önskat de gjorde det även i veckorna men nja de är trötta och sover gärna lite mer och skippar frukosten så då är det bra att ha massa frukt hemma som de ändå kan äta lite på vägen och orka med skolan.
För det spelar ingen roll hur mycket man än tjatar så föredrar de att sova typ 15 min till i stället för att gå upp och äta lite. Ja så är det och vi är alla olika,

Njuter lite till och myser ner mig en liten stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer