Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon ja då har vi fått måndag igen och en ny vecka ligger framför oss och jag har jobb på min agenda denna vecka och det är något jag ser fram emot. Det är lika spännande varje dag man går till jobbet för man vet inte vilka problem man får hjälpa andra med och vissa har inga problem med sina fötter utan vill bara unna sig lite ompyssling. Och ja det gör jag så gärna så och fixar så deras fötter känner sig uppskattade och får lite omvårdnad.
För det här med fötter är något många tar för givet och inte engagerar sig så mycket i, man går till frissan och tandläkaren för att se bra ut men hur fötterna mår är inte så viktigt för det går alltid att dölja de med ett par strumpor.....
Mmm de är viktiga och du använder de oftast dagligen, så varför inte ta hand om de?

Jag brukar säga till mina kunder att smörja fötterna är viktigt för du lär känna dina fötter och kan upptäcka om de förändras något och ja ta hand om de så du slipper få ont senare i livet är ju en viktig sak att göra på samma sätt som du smörjer torr hud så smörj dina fötter. Och även om man inte gör det dagligen så gör det med jämna mellanrum för dina fötter och du ska leva tillsammans ett bra tag till så ta hand om de.

Myser ner mig en liten stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar