Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon njuter av dagens första kopp kaffe och lyssnar på fåglarnas kvitter utanför mitt fönster, är väldigt tacksam över att jag får bo så som vi gör och kunna lyssna på fåglarnas kvitter varje morgon om jag vill det. Solen kikar fram lite också så det blir nog en fin dag även idag, vilket jag gillar. För det innebär att jag kan njuta ute i uterummet och ändå göra det jag tänkt göra idag. Det är verkligen en härlig årstid vi har framför oss.

Ledig dag då jag ska passa på att fixa med lite småärenden som jag inte hunnit gjort eller väntat med att göra och ja nu är det dags att göra de. Ska bli intressant att se när det blir klart sen, för nu ser jag verkligen fram emot det väldigt mycket.
Ska även hinna mysa lite med de bästa sen när de kommer hem och ja vi får se vad mer vi kan hitta på. Men lite planer för veckan har jag och barnen räknar ner dagarna nu då de slutar på onsdag/fredag och även om inte jag får delta så kommer jag ändå fira de när de kommer hem och vi får mysa ordentlig och jag är otroligt stolt över mina barn för att de har lyckats så bra under detta lite annorlunda år.

Nej nu börjar det bli dags att väcka upp de som ska iväg till skolan och sen börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det är verkligen en stor lycka ❤Ha en underbar dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det är det ❤ Tackar och du med får ha en underbar dag

nouw.com/positiv5barnsmamma