Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon måndag och en helt ny vecka ligger framför oss med helt tomma blad redo att fyllas med vad vi än önskar och vill. Och du själv bestämmer vad du ska fylla din vecka med och jag väljer vad jag fyller min med och ja några saker är redan inbokade men inte allt så det ska bli spännande att se vad denna vecka kommer bjuda på. Men jag hoppas det blir en del intressanta samtal och även kanske några beslut som blir tagna.

Ute är det regngrått och fåglarna kvittrar så fint och jag njuter för fullt inne i värmen och en god kopp kaffe medans resten av familjen sover, men det är snart dags att väcka de så de får börja sin dag lite smått. Och det ska verkligen bli roligt att få sätta tänderna i lite av projekten jag har hållit på med för snart är det dags att släppa en del av det och få igång det och det är riktigt roligt och spännande att ta reda på så mycket info som möjligt för att det ska bli så bra som möjligt i slutänden.

Men nog om det nu tänker jag mysa ner mig och meditera lite innan det är dags att väcka upp barnen och börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag och njut av allt det du har runt dig kram kram

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

Godmorgon denna lediga dag

nouw.com/sandrasjoberg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Godmorgon Sandra, skönt med ledig dag.

nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack och du med får ha en fin dag

nouw.com/positiv5barnsmamma