Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon ja då har vi kommit till härliga måndag och en ny vecka ligger framför oss som ett helt oskrivet kapitel och vi håller i pennan och får skriva det vi vill i detta kapitel. Vad skriver du i ditt? Jag kommer skriva lite om vad vi ska göra i veckan och att det är en kortare vecka anser nog många är superskönt och ja även mina barn tycker det. Jag har tagit lite extrapass på jobbet och ja det ser jag fram emot och sen har jag även lite annat inplanerat som jag ser fram emot.

Men först börjar jag veckan med ledig dag och en massa mys när barnen kommer hem. Och sen får vi se vad mer dagen har att bjuda på men att ha roligt är ett mål vi kommer ha denna vecka och jag hoppas min nya gräsklippare kommer snart så jag slipper använda den andra för den var lite jobbig att använda eftersom vår tomt var lite större än jag först uppfattade det som haha men ja så kan det vara ibland och det är ju skönt att vi har en relativt stor tomt att vara på och ja kanske kan jag fixa lite så som jag vill ha det.

Dags att väcka barn som ska iväg till skolan sen kan jag mysa ner mig en liten stund innan det är dags även för mig att börja min dag.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Godmorgon ☀️

nouw.com/ingajohansson
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ha en underbar dag, Ja nu har vi 7 nya dagar framför oss.
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det har vi verkligen och många har kort arbetsvecka. Tackar och du med får ha en underbar dag

nouw.com/positiv5barnsmamma