Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon världen, fåglarna kvittrar och kaffet är varmt så jag njuter som jag gör varje morgon och idag är det måndag och en ny vecka ligger framför oss med helt nya möjligheter som vi bjuds på. Vad fyller du din vecka med?
Här är det distansstudier igen för stora E och ja hon tycker det ska bli skönt men ändå lite tråkigt eftersom hon inte kommer träffa sina klasskamrater på hela veckan. Sonen är som vanligt distans bara 2 dagar i veckan och lilla E ska till skolan som vanligt och jag ja jag har lite jobb och en del andra projekt jag styr med som ska hinnas med.

Sen blir det nog annat också som inte är inplanerat men vad det är får vi se när det händer. Idag är jag ledig och ska se över tvätt och ta en tur ner till tvättstugan med den tvätt som finns så det blir mindre i tvättkorgarna och mer i skåp och lådor som är rent och färdigt att användas och jag behöver nog gå igenom lilla E garderob och se vilka kläder vi kan plocka bort och vilka vi behöver köpa in nytt av för den ungen har växt så nu börjar vissa kläder bli lite små igen. Det är ju skönt det finns nya i affärerna att köpa så jag slipper sitta och sy upp nya hela tiden för den kunskapen är inte så stor för mig och jag beundrar de som kan sy egna kläder.

Myser ner mig en liten stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
Godmorgon 🌸
nouw.com/mariasvardag
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Nu ska vi fylla denna vecka med innehåll
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det ska bli intressant att se med vad i slutet av den 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma
Ingajohansson
Ingajohansson,

Godmorgon ☀️ Ler när jag läser att du syr kläder, jag sydde mycket när mina var små, och ändrade eller sydde om jeansen till kjol m.m 😉 du är duktig ☀️

nouw.com/ingajohansson
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Godmorgon, nja jag gör ju inte det men hade gärna önskat jag kunde sy 😉😊🌞

nouw.com/positiv5barnsmamma
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Ny vecka o nya möjligheter 🤗
nouw.com/passionbagareokock
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Absolut är det så 🤗

nouw.com/positiv5barnsmamma