Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon ja då har vi kommit till måndagen och min lediga dag som får börja veckan och jag njuter av den ordentligt men det var lite segt att kliva upp när klockan ringde vid 5 i morse och ja det tar ju några dagar att ställa om kroppen efter vi gått över till sommartid men det brukar ändå gå bra även om man är lite tröttare de första dagarna.
Idag blir det en lugn dag och kanske kan jag se över lite saker som ska ske framåt och planera lite för inköp av presenter till lite kalas som kommer ske nu i april men ja jag hinner även om det första kalaset är i slutet på denna vecka för lilla E men hon vet redan vad hon vill handla så det kommer nog gå fort.

Ganska skönt när barnen kommer på själva vad de vill ge i present till sina vänner när de fyller och denna gång var det inte så svårt att hitta på något. Men att köpa presenter är inte en lätt sak eftersom det inte är så lätt att veta vad andra barn önskar sig men i detta fall då barnet är lite pysslig av sig så är det lite enklare och min dotter har redan sagt vad hon vill köpa så ja det får bli en tur in till grannbyn och inhandla det som behövs.

Men först myser jag ner mig en liten stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det var tidigt, jag önskar dig en trevlig dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det är den tiden jag ofta kliver upp 😊 Tack och du med får ha en trevlig dag

nouw.com/positiv5barnsmamma
Ingajohansson
Ingajohansson,

Njut av dagen ☀️

nouw.com/ingajohansson
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tackar och jag hoppas du med fått njuta av dagen ☀️

nouw.com/positiv5barnsmamma