Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon ja då har vi fått en ny vecka och nya möjligheter. Idag är det bara minsta som ska iväg för jag är ledig, sonen har studiedag och stora E har distansstudier. Så ja det är bara lilla E som jag ska väcka nu på morgonen och se till att få iväg i tid, brukar inte vara några problem då hon gillar skolan och att lära sig. Det är så skönt att ha såna barn även om det kan ändras senare så är det väldigt skönt att hon har den inställningen nu.

Jag har lite måsten jag ska göra men sen får det blir en lugn och skön dag med allt vad dagen har att bjuda på. Har lite papper som ska in i en pärm så det ska jag fixa och sen kanske jag även kan få lite tid för meditation under dagen.
Det är ganska skönt att inte ha så mycket inplanerat och bara ta dagen som den kommer, vilket jag försöker göra ofta och ja idag är en sån dag då jag inte har så mycket inplanerat och det är jätteskönt.

Men nu myser jag ner mig en stund innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
God morgon 🌺🌞
nouw.com/jopphejjdihejjda
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

God kväll 🌺🌞

nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ha en underbar dag, jag är glad att du är ledig
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tackar och jag hoppas du med fick en underbar dag, ja jag är med glad för att jag är ledig och fått njuta lite av dagen.

nouw.com/positiv5barnsmamma