Ny vecka med nya möjligheter.

Godmorgon härliga måndag är här och en ny vecka ligger framför oss men nya tomma sidor att fylla med det vi önskar och vill. Jag har bara lite tråkiga måsten här hemma idag men ack ändå såna som måste göras och sen kanske det kan bli lite roligare saker också vem vet. Men tvättstugan ska få sig ett besök och sen ska jag se över lite saker som ska ner i källaren så det får plats med andra saker som jag vill ha där istället. Ett samtal och inbokning av skräpbortkörning ska det bli denna vecka sen får vi se när det blir av för nu är det mycket tomma kartonger som ska köras bort och sen även lite annat skräp som ska iväg som bara står och tar plats.

Två av tre ska iväg till skolan idag då ena har distansstudier endast idag och sen skola resten av veckan, men då det är utvecklingssamtal så fick hon ha distansstudier idag och ja det fungerar för oss båda då hon verkligen har tyckt det varit skönt med distansstudier och även gjort det hon ska eller ja det mesta i alla fall. Sen har sonen distansundervisning i morgon och onsdag och det verkar som det kommer bli fortsatta distansstudier hela terminen som det ser ut nu men ja vi får väl vänta och se tiden an om det blir nya direktiv eller inte i framtiden, tycker den där snubben (Tegnell) är på tv:n var och varannan dag och pratar om nya direktiv hela tiden... Men någon gång ska det väl ändå vara över så vi kan återgå till det som var innan, eller?

Nej nu myser jag ner mig en liten stund innan det är dags att väcka upp barnen och börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det är mycket spännande när en ny vecka börjar. Ha en trevlig dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det är alltid spännande med nystarter som en ny vecka innebär för mig. Tackar och jag hoppas du med fick en trevlig dag.


nouw.com/positiv5barnsmamma